Titlul dvs. merge aici

Pensiunea Turistică „Casa Corodan” se remarcă ca una dintre primele pensiuni de 3 stele din mediul rural românesc, oferind o gamă variată de servicii și beneficiind de o locație deosebită. Amplasată în localitatea Ilba, județul Maramureș, la doar 18 km de municipiul Baia Mare și 40 km de orașul Satu Mare, Pensiunea Turistică „Casa Corodan” este destinația ideală pentru sejururi și vacanțe. Situată într-un cadru liniștit, departe de agitația urbană, pensiunea oferă o oază de relaxare, înconjurate de pădure, frumusețea naturii și murmurul apei.

Pensiunea Casa Corodan vă pune la dispoziție 9 camere spațioase, fiecare cu două paturi, oferind o experiență confortabilă și relaxantă. Camerele sunt relativ identice și sunt dotate cu baie proprie, televizor, conexiune WiFi gratuită și beneficiază de un balcon cu o panoramă deosebită. Vă reamintim că fumatul nu este permis în camere, pentru a asigura un mediu sănătos și plăcut pentru toți oaspeții.

Clienții noștri beneficiază de servicii de cazare de înaltă calitate și confort deosebit. Punem accent pe confortul oaspeților noștri și asigurăm facilități moderne și amenajări primitoare pentru a asigura o experiență deosebită. Indiferent că sunteți în căutarea unui refugiu relaxant sau a unei aventuri în natură, vă așteaptă cu servicii de calitate, atmosferă prietenoasă și un cadru natural spectaculos pentru a vă bucura de o ședere memorabilă.

Apăsari